Återuppstånden igen från hundra år av vabb och ibs.

Hej!

Alltså jag får alltid lite prestationsångest när jag inte har bloggat på ett tag. Som att jag måste komma tillbaka med något riktigt fett. Det har jag inte. Jag har dels haft jullov med familj + två veckor med influensa. Instängda. Tillsammans. Det följdes upp av ett ibs-skov. Och så fick jag för mig att man ska vara *aNsTäLLnInGsBaR* och inte skriva om sitt bristande immunförsvar, magsjukdom och vab.

Även om det är mina rättigheter enligt lag!!!!! Fatta det framtida arbetsgivare som gögglar på mig.

Processed with VSCO with av4 preset

Det har varit snöstorm!! Jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv. Vi blev insnöade på riktigt!! Så spännande! Det har alltid varit en dröm för mig. En annan dröm var att det skulle bli översvämning så man kunde få simma runt i sitt grannskap. Dyka ner i skolan som om det var ett äventyrsbad. Det är inte en dröm längre då jag nu förstår att:
1. Folk dör.
2. Det är ormar och shit i vattnet.

Tyvärr så dog också personer i den här snöstormen också. : – ( : – (
Men nu har jag lärt mig det också och får sträva mot nya drömmar.

Processed with VSCO with h2 preset

Mitt nyfödda barn har fyllt tre år? Mycket märkligt.

Mitt andra barn som också är nyfött har börjat tappa sina tänder, fått plats på en skola och kollar på youtubers på padden i sitt rum. Fattar ej?? Det ÄR ju helt sjukt. Ibland får jag kommentarer från läsare som har stått vid min sida sedan min första graviditet (<3 <3 <3 love u), känner inte ni samma? Det var ju nyss hon var en bebis!??!

Aja det här inlägget är mest en ursäkt för att jag ska få lägga upp min önskelista sen (mhmmm birthdaymonth). Jag kunde inte göra det utan pga ovan beskrivna prestationsångest.

PS. jag har fått en ny hobby: jag har blivit en cold case amatördetektiv. Det kanske jag kan berätta mer om. Också en sjuk grej.