ALLTSÅ PH!? Ska vi diskutera eller?

ph

Spoileralert avsnitt 15!

Känner att vi måste prata lite efter dagens avsnitt? Känner mig lite arg?

Och besviken på Kevva? Tyckte att han var den enda rimliga personen (imponerande rimlig liksom) i Andreas fanclub eftersom han tog det för vad det var utan att försöka tillskriva deras relationer en massa osynliga lagar, t ex rätten att kontrollera henne och hennes beteende. Att han gick runt och ba ”vad glad jag blir att jag fick hångla med Andrea idag” istället för att skamma att hon hänger med andra snubbar. Men alltså? Det här var ju inte så rimligt? Att kalla någon ”svin” och gorma för att det inte går som en vill i ett spel?

Fett att Lisa bad om ursäkt i alla fall.

MEN SÅ osoft när de hotar Wiktor om utfrysning?!?!??!?! ”Gruppen kommer hata dig om du inte gör som vi vill”.

Hoppas Wiktor är smart och inte lyssnar. Jokertips: gå aldrig med i den stora gruppen. Du kommer bli prioriterad strax efter Vanessa, Andrea, Lisa, Kevva, Lisas hund, tre kusiner, en moderat, loungedelen, det konstiga krypet i taket etc. SÅ VARFÖR gick nya tjejen till SS (härmed accepterad förkortning på supersnipporna, ej Schutzstaffeln) och grät och avslöjade allt??? Och ba försöker spela någon slags undercover vid sin först makt??????? TAKE A CHILL PILL *kaxig_tjej_91*. SKOJA. Fattar att det är svårt, men för att spela undercover måste en ha trovärdighet i grupperna. Det är en förutsättning för att personer ska hålla er allians hemlig. Risken är ju att alla broar bränns istället. Synd!

Plus: blir också besviken på att den nya tjejen inte tar Matildas parti när det var Matilda som hjälpte henne? De andra ville liksom lura henne? Att hon kom under radarn i Vems Fel Att Chris Åkte Ut-rättegången och inte återgäldar tjänsten när hon är i värmen istället för Matilda.

Jag får ont i magen av hur SS är så kaxiga inför Pandoras? Att det ska bli kul? Att vissa behöver grillas? Att de ska hämta popcorn? Att de inte ser sin inblandning i att gruppen blir splittrad? Att någon känner sig utanför? Det är ju mobbingsmentalitet och så jobbigt att se. Lisa har skrivit lite på sin blogg i alla fall.

Sanel + Ewelina <3 <3 <3 <3 Shippar så! GÖLLEGÖLLEGOS!

Slutligen: Matilda! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

UPDATE AVSNITT 16:

FAN!

- Så inte okej att straffknulla någon.
- Fan vad grymt att Andrea står upp för sin rätt att komma.
- SÅ ONICE när någon ur gruppen ba ”bra val Wiktor”.
- Hoppas de blir fyra mot fyra. Så det inte längre finns någon *grupp*

- SÅ ONICE när Matilda åkt ut och *gruppen* ba ”skål för Angelica”. Upprättelse här då: SKÅL FÖR MATILDA! <3 <3