Bilder från vår helg.

Processed with VSCO with kp2 preset

Vi har varit på brunch på Verket. Jag hade kanske varit proffsbloggare vid det här laget (alltså jag insåg igår att jag faktiskt har bloggat i prick 10 år nu i november) om jag hade lärt mig att fotografera när det faktiskt finns *cOnTeNt* och en buffé av bakverk.

Istället tog jag den här bilden på väg dit. En snöhög. Och min familj. Ganska gulliga ändå va?

Processed with VSCO with a6 preset

På väg hem somnade Lilla O på bussen. Min lilla bebis!

Processed with VSCO with fp8 preset

Vi har hängt upp adventsstjärnor och sett på Julens Hjältar som kommit ut på SVT Öppet Arkiv (julkalendern med julhunden ni vet!!).

Det är något med att ha barn som gör att jag känner mig väldigt julpirrig. Nästan sådär som när en var liten själv. Jag njuter ju av tanken på att jag kaaaanske skapar härliga barndomsminnen just prick nu. Som en liten regissör ser jag till att det är rätt stämning, att det luktar nejlika och att julstjärnan lyser varmt gult redan när de kliver upp först av alla när morgonen fortfarande är kolsvart.

Processed with VSCO with kp2 preset

Vi har åkt snowracer på vår baksida.

Jag begick ett misstag när jag litade på att en soon to be treåring kan hantera ett sådant fordon. Skitfort rakt mot ett träd styr han. Jag ser verkligen hur de lågt hängande grenarna närmar sig i slowmotion. O och snowracern kanske klarar sig under utan rivsår och grenar i ögat, men absolut inte jag. Får man förvandlas till pappan i Turist om det faktiskt är barnet som är själva upphovet till katastrofen? Nej det får man inte.

Precis i sista sekund svänger Lilla O ur kurs. Den kyligaste girningen jag någonsin sätt.

Processed with VSCO with fp8 preset

Sen drack vi varm choklad med rosiga kinder.