Dagenz outfit fashion girl.

Processed with VSCO with a6 preset

Det här var jag igår. Okej supercasual och inte så inspirerande, FÖRUTOM det faktum att hela den här outfiten är second hand-handlad.

Det är så himla lätt att handla beggat nu när Internet finns och en kan sortera mellan märken en vanligtvis gillar mycket lättare (brukar ju vara en bra indikator på vad en gillar, så slipper en slösa tid på sånt en inte tycker om). Gå bara med i en facebookgrupp som täcker dina intresseområden och behov. I det här fallet är skorna (Adidas Stan Smiths), jeansen (Topshop) och jackan (H&M Trend) köpt i min favoritgrupp: Labels we love (svenskt/danskt/snyggt).

Processed with VSCO with a6 preset

Det här är jag idag! Heltvit. En vill ju helst bara ha en hel outfit i samma färg varje dag.

Tröja och kjol från H&M. Samma skor som ovan!

Processed with VSCO with a6 preset

Rosa oversized polo: H&M
Kjol med brodyyyyyr: Asos

Det här var när jag skulle på AW med några favoriter från min gamla universitetsklass och med min praktikant.
Vi åt på En liten krog som jag har hört mycket bra om, men som bara hade en enda vegetarisk rätt på hela menyn. Och den var med ädelost = ej min favvo. Så det var lite tråkigt.

Herrå!