De senaste dagarna i bilder.

mat4

ONSDAG!

Jag klippte av mig håret (till och med personen i kassan på systemet märkte det – nu har mitt carpande av semstertider och cava gått för långt?) och åkte ner på stan för tapas och avskedsmiddag för Molly som ska till Kuba i en och en halv månad. Kommer sakna na! Det var sommar hela natten och vi stängde stället. Fem av fem!

mat1

TORSDAG!

Min lillebror gick ur nian på Engelska skolan och hade blå klädnad på och kastade hatten och sånt amerikanskt. Stolt över min baby brother!

På kvällen åt jag lantbröd stekta i olivolja med röra på fetaost och soltorkad tomat ute på vår altan. Och körsbärstomater. Äter serri ett paket körsbärstomater om dagen?

mat3

FREDAG!

Ibland på fredagar brukar jag och Josef lunchdejta, så himla lyxig grej att unna sig timmen där en annars typ äter matlåda framför datorn åt barnfria konversationer på restu. Gå en promenad kan man göra, hålla handen och sånt dejtigt (alltså vi kallar ju även när vi åker och handlar på ICA utan barn för dejt så vet ej om våra krav är låga).

Efter jobbet gick jag till Verket för AW där Celina spelade skivor och sen köpte jag med mig vegangodis och chirrar till Josef och så pratade vi i soffan hela natten. Love him!

Image-2

LÖRDAG!

Heldag med mina avkommor. Vi lekte med grannungar och åt jordgubbar i mjölk och carpade vår trädgårdsplätt.

Image-1

SÖNDAG!

Jag hämtade ut min nya väska: en supergullig vintage Gucci, lyssnade på Kendricks nya (helt okej ganska nya iaf) album och skrotade hemma.

Nu har jag lovat barnen att vi ska se på Scooby Doo och ha kvällsmys, men jag tänker mest bara snusa i deras nackar för vi har redan sett alla avsnitt sjutton gånger var.