Ett vardagsinlägg <—- tecken på att min bloggtorka är över. Kanske.

IMG_3439.JPG

Något som får mig att älska honom extra mycket är när jag tänker på hur hjälplös han egentligen är. Hur beroende han är av mig (eller någon annan ansvarsfull person med matnings- och blöjbytarkompetens, men låt oss fokusera på mig här). Tänk om han skulle vara ensam ute i skogen, så sårbar och liten. Det får mig att vilja krama honom och aldrig släppa taget. Viska ”inget ont ska någonsin hända dig” i hans lilla bebiöra. Ha honom boendes i barnkammaren tills han är typ 43 (jaja, om han betalar en del av hyran).

Sedan tänker jag på att om han nu faktiskt är så mån om att jag ska vilja ta hand om honom så borde han sluta störa mig hela nätterna. Borde han inte ställa sig in lite mer? Fjäska lite? Ge mig en sovmorgon och lite olika spaprodukter från Body Shop istället för att hacka upp min nattsömn i atomer? Hur länge har han tänkt leva på sitt utseende?!?!

IMG_3437.JPG

Efter en särskilt sömnlös natt är jag extra glad att vi har så många fina personer i vår närhet som vill hjälpa till och ställer upp och stöttar. Och som till exempel ser till att S inte ruttnar av tristess när hennes mor (alltså jag) är en maratonammande zombie i ett soffhörn.

Häromdagen kom Frida (aka S godmother) hit med hembakade bullar och presenter och lånade med sig ungen på skogsäventyr. Och lämnade tillbaka mitt barn nån timme senare, då med ett strålande humör och två små tussilagosar i sin tvååringshand (S hand alltså, Fridas hand är äldre än så <– lika gammal som Frida själv alltså).

IMG_3438.JPG

Jag fick frågan i kommentarsfältet om vi är nöjd med vår vagn (Brio Wave). Mja. Det fanns nog en anledning till att inte en enda person har tipsat oss om den här modellen när vi funderat på syskonvagn alltså. Den är nog rätt klumpig och tung att svänga med för en (relativt) nyförlöst kropp och den kommer knappt in genom vår dörr, samtidigt som den är trång i sitt/liggdelen (hur nu den ekvationen går ihop, ungefär som motsatsen till narniagarderoben) (Bullen tar dock mest plats så antar att det blir bättre när han kan variera sin kropp i andra positioner än följande: lealös spagetti). Meeeeen de kan i alla fall hålla varandras händer när vi är ute på promenad.