Fler bröllopsklänningar. Ifall man t ex skulle vara personen som ska gifta sig.

Jag fick ytterligare en kommentar:

Åh! Kan du inte tipsa om lite innovativa klänningar för en som ska gifta sig?
Har dammsugit alla större sidor på budgetbröllopsklänningar men är inte imponerad. Vill minnas att din bröllopsoutfit var outstanding

SÅKLART JAG KAN!
Drömmen är en klänning från Zetterberg Couture tycker jag.

zetter

Men de är ju inte exakt budgetnivå: låg.

Mitt bästa tips är att det inte behöver vara en faktisk klänning: utan plocka ihop en kjol + överdel i samma färg (färgen är knepigast) så blir det ändå en som en brudklänning samtidigt som en kan bestämma och anpassa hur en vill ha det i större utsträckning.

En skulle kunna köpa en topp från Zetterberg + en billig kjol och få en zetterbergig bröllopsklänning för 3400 kronor. Beroende vad en tycker en låg budget är dårå (min var mycket mycket lägre när jag gifte mig).

asos 4

Kjol från Asos! Snygg till enkelt silkigt linne eller leta efter en blus som uppfyller ens drömmars drömmar.

asos 2

T ex den här!!!!! Också från Asos.

Mango 1

PERFEKT *enkel* klänning som absolut inte är tråkig.

mango 1_2

PERFEKT! Från Mango.

mango 2

Vill man inte ha en superuppklädd klänning är den här hur fin som helst. Jag har velat köpa den i ett halvår kanske, men har aldrig haft möjlighet och utrymme. : – ) : – ) : – ) : – )
Den är från Mango.

needle & thread

DRÖM från Needle & Thread (som jag alltid tycker gör så himla fina klänningar) (tips! köp inte från deras bröllopskollektion utan ready-to-wear).

needle & thread 3

Okej inte exakt helvit, men så gullig och high-end????? Från Needle & Thread också. Och lite i taket på vad en *billig bröllopsklänning* är kansche: 4000 spänn.