Gårdagen i bilder!

Processed with VSCO with acg preset

Godmorgon! Igår var det barnvagnsmarschen i Sundsvall. Blir alltid så rörd när det är manifestationer och folk samlas och organiserar sig. Så fint!

I år var det min lillasyster och hennes kompis som arrade. Queens!

Processed with VSCO with a6 preset

Ett bra tecken på att en umgås med vettiga personer: en träffar på typ alla sina kompisar när det är manifestation. S och hennes förskolebästis hamnade i tidningen:

discocopy

För efteråt var det kiddodisco på Pipeline i år igen och S och hennes fyraåringskompisar hade headbangsbattle på dansgolvet.

Processed with VSCO with a5 preset

Sedan fick vi springa till bussen för att hinna med detta historiska event: Sundsvalls första bout någonsin.

Så vi åt chokladbollar och hejade på vår Mäyhem och på Sundsvall Demolition Rollers.

Processed with VSCO with acg preset

Vi åkte hem en snabbis för att byta om: jag kände mig lite Margot Tenenbaumskt.

Barnen åkte till sin mormor och jag och Josef åkte ner på stan för att se Mello och dricka kiwibellinis med några efterlängtade vänner. Det är vår tradition och vi gissar alltid fel och blir så himla upprörda. Men alltså så tråkigt att Robin vann? Hejade på Wiktoria eller Nano. MEN så grym Zara var. Jag har köpt biljetter för att se henne i sommar. Sveriges enda superstjärna.

Processed with VSCO with a6 preset

Innan mellon åt jag och Josef middag på Rå. Dejtigt! Och det var så himla bra?! Jag åt bland annat den här risotton som var cirka det godaste i världen (faktor som påverkade: var ashungrig). Och utan krångel slängde de ihop två grymma veganrätter. Så vegotips allihopa!

Processed with VSCO with acg preset

Sen avslutade vi kvällen och lämnade det deppiga melloresultatet på After Roll-fest och firade Sundsvall Demolition Rollers fina vinst på en rockig bar: kolla ba, dörrknopparna är gjorda av skelett. 666!

Vår kompis hade fixat danceoke och det var så sjukt roligt när ett fullt dansgolv dansar Single Ladies-dansen synkroniserat (en kan se lite på min Snap om ni skyndar er innan klockan slår 24 timmar, tror jag heter idaekwall) och i baren såldes drinkar med derbynamn: Fritz Fireball och Svarta Maran och sådär. Fem av fem!