HEJ! PH 2017 OCH ANDRA GREJER.

Älsklingar, jag uppskattar att ni inte ger upp mig fastän jag varit tyst i 20104894823902 år.

Jag hör er verkligen. Jag hör att ni önskar kommentarer från Paradise Hotel och jag har kommentrat lite i en sluten facebookgrupp och folk har ba ”lol det är det roligaste jag har läst” och så har jag längtat tillbaka till er (skoja, jag älskar såklart alltid när någon säger att jag är rolig) som inte förväntar er något sämre än knivskarpa referat.

Därför kommer här några kommentarer som jag kanske har skrivit i ovan nämnda slutna facebookgrupp en gång. Funderar även på att lägga upp outfits här på bloggis, en resedagbok från när jag och Josef var på bröllopsresa i Italien och en och annan recension på Guccis väldigt märkliga visning på Milano fashion week. HÅLL KVAR VID MIG. Jag kanske kommer betala tillbaka för er lojalitet.

Nä. Fan. Jag förtjänar er aldrig. </3

ph2017

AVSNITT 12:

ph2

En sak jag har glömt att berätta är att jag blev bjuden på premiären av PH 2017. Kan ni tänka er någon annan som hade njutit så mycket av närvaron av Smail och Kristian och Hermansson? NÄ EXAKT. Men sannnigen är att jag alltid refererar varje avsnitt i en högst sluten messengerkonvo med två kompisar och att jag fick bara ta med en plus one. Och man kan inte leave one man behind. Hederskodex.

Så jag frågade såklart om jag fick ta med två plus personer.

Det fick jag.

MEEEEEN.

Det svaret hamnade i skäpposten så jag missade det och gick aldrig dit.

FAN.

Hade haft mycket bättre content annars.

Förlåt, men jag älskar er iaf. Älska mig också? HEJDÅ.