Klänningar för bröllop!

Hej kompisar!

Jag fick en bloggkommentar:

Ville bara skriva en liten vädjande request på ett inlägg om sommarklänningar. Jag ska på två bröllop i sommar och har lite panik. Dina kläd-inlägg är alltid så himla bra och jag blir så inspirerad!! Förstår om du inte har tid men skulle vara guld värt <3<3 obv älskar din blogg

Taaaack! Älskar smicker och komplimanger! Och bröllop! Och klänningar!

Själv äger jag 72 kronor och är inte bjuden på ett enda.

bershka copy

Någon borde äga den här klänningen!

bershka 2

Kolla ba! Den är från Bershka och jag tänker mig en nätt ljus klacksko till. Mmmm!

bershka2

Och så en liten väska av pärlor till. Också den från Bershka.

hope & ivy

Den här från Hope & Ivy är en dröm! Såklart med lösa titz under. Kanske ett smalt guld halsband? Va vet jag!

Jag hade haft nätta klackar till den här också, men jag tänker att den även går att klä ner med t ex en slip-in. Och så hänger en rund stråväska på axeln där en bukett solrosor till brudparet sticker fram.

pieces

Väska från Pieces!

zara

Från Zara! Vågiga lockar och röda läppar.

hmgoepprod

Rätt Dolce & Gabbaniga örhängen. Från H&M för 129 kronor.