Skaffa drömstilen: mallorcamormor!

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS.
Hej kompisar! För första gången tänkte jag testa på Adlinks. Det innebär att vissa webshoppar har ett avtal med bloggare om att när man länkar så får man en liten slant tillbaka om nån klickar sig in. Det kostar inget för er, utan eventuella stålarz får jag från butiken. Och det är såklart jag själv som har valt ut grejerna helt förutsättningslöst från olika butiker varav vissa har detta avtal och andra har det inte, så egentligen precis som vanligt förutom att jag kan få några kronor extra i min plånka. Hoppas det känns okej för er!

Min drömstil just nu är ju mallorcamormor. Tänk färgglad och lyxig tant på semester! 80-taliga silhuetter! Sangria och hesa skratt!

mallis1

Perfekta randiga culottes! Matchas mer än gärna till 80-talig tisha och låga klackar eller vita sneakers.

mallis6

Gröna mules med halvhög blockklack, så fin färg! Hade först tänkt att man skulle matcha dessa till de randiga byxorna men det blir ju kanske alldeles för mycket fotbollsdomare på en fotbollsplan. Bär dem till valfri sommarklänning istället. Det blir nog säkrast. Alternativt dra fram röda kort ur byxfickan.

mallis5

Det är lite synd att jag inte behöver en väska just nu, för den här alltså! En pärlad tropisk fågel (ursäkta men är det en pingvin?). Kommer härifrån.

Undrar ni inte varför jag inte behöver en va VA VA? Jo för att jag har köpt en vintage Gucci. IIIH!

mallis7

Min drömtröja at the moment. Måste bara vänta ut sommarrean, hehe. Den kommer härifrån!

mallis8

Skulle matcha med de här guccilookisarna som kommer härifån.

mallis4

Älskar väskor i korg och drömmig kombination med korg och snäckform. Här finns den.

mallis3

Volangärmad blus, så fin till rött läppstift och röda örhängen tänker jag. Härifrån!

mallis9

De här som är lite Dolce & Gabbaniga har jag tipsat om förut. De finns att köpa här.

mallis10

Eller de här skorna! Jag är på allt som är gingham/picknickfiltsmönstrat. De finns här.