Sommar i Västernorrland.

Jag trodde faktiskt inte att den här vintern skulle ta slut. Åtminstone inte innan midsommar i alla fall.

Såhär såg det ut på vår baksida i slutet av mars:

Processed with VSCO with fp8 preset

Josef och S fick bygga en snötunnel så att vår katt kunde ha fortsatt kontakt med omvärlden.

Annars då? Det är sjukt att mina barn har blivit typ vuxna. S ska börja skolan och Baby O har börjat dela med sig av sina tankar. Som igår när jag skulle natta och låg och strök honom på armen bröt han plötsligt tystnaden:
- Har grisar ingen mun?

:’))))))))

I alla fall så förklarar jag hur det ligger till. Att grisar har en mun. Men jag märker att hotnivån för outburst i Baby Os röst stiger så jag håller med honom vagt om att de inte har en, att han har rätt: ”mm jaha… ja” och ber sedan en stilla bön om att han inte kommer hamna i en situation där han känner sig generad när han högt i klassrummet utgår ifrån sitt antagande om att grisar saknar mun och alla skrattar och sen blir han kallad Grismunnen 4-ever.

Processed with VSCO with fp8 preset

Avslutningsvis: första gången Josef tog en outfitbild på mig som har potential för en modeblogg. Vind i kjolen.