Sovrumsinspo.

Egentligen hade vi tänkt att vårt sovrum är det sista rummet som vi ska fixa till, efter att vår inneboende baby O slutat kräva vår uppmärksamhet nattetid och flyttat till eget. Men jag har så himla svårt att varva ner i ett rum som är kaos. Och varva ner är ju rätt bra att kunna göra i sitt sovrum liksom. Istället för att det är något slags förråd för saker som vi inte orkar gå till källaren med. Så vi har flyttat upp sovrummet i prioriteringslistan och tänker såhär:

sovr2

Det blir Albanys flamingotapet! En varm omfamning av flamingodun som reflekterar rosa kvällssol till rummet. Ah!

Jag vet att den (fortfarande) ser lite ut som tarmludd men alltså att komma in i ett sovrum som känns som en mjuk varm tarmomfamning är inget fel. Det är inte det! Vad ni än säger!

Det blir en fondvägg, den vid huvudgaveln av sängen.

sovrum6

Tänker att vita krispiga lakan blir grymt till en stormönstrad tapet. Och i taket tänkte vi hänga Ikeas Krusning. Eventuellt tre lite mindre på olika höjd.

sovrum5555

Funderar på guldiga sängbord från Åhléns. Eller några lite mer… praktiska? Som till exempel har en låda i alla fall och en kan ha något annat än snyggsaker på. Vem vet.

sovr333

Sänghimmel ska vi ha! En sån här så en kan knyta upp ändarna så inga ungar trasslar in sig.

sovru§

Funderar på tavlor till de vita väggarna. Gillar de här från Desenio (är också därifrån vår tavla med vågorna som vi har i köket kommer ifrån, glömde svara förut). De har mycket fina fotoposters till bra pris. Tips!

sovr3

Och i fönstret och på balkongen: amplar med stora gröna växter.

SLUT!